Mój labrador: Figa [CZARNA], Barbi[chodsky pes] Pomogła: 15 razy Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1567 Skąd: galicja
Wysłany: 2006-06-25, 18:48 zawody obedience Krakow 24-25.06.2006
Bylysmy z Figa wczoraj drugie w zerowce, czwarte w jedynce a dzis trzecie w jedynce. Jesli kogos interesuje ten sport to zapraszam na obszerniejsze relacje na forum portalu psysportowe.
Mój labrador: Dancer & Fire-Retrievery z Nowej Szkocji Pomogła: 29 razy Wiek: 30 Dołączyła: 16 Sie 2005 Posty: 2512 Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-25, 21:04
Hahha, skąd my się znamy!! GRATULACJE!!!!!
Mało się pojawiasz na labkach.info a tu tak fajnie
Pozdrowienia i jeszcze raz gratulacje od Gośki, MIchała, byłych Foxikowych
Mój labrador: Figa [CZARNA], Barbi[chodsky pes] Pomogła: 15 razy Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1567 Skąd: galicja
Wysłany: 2006-06-25, 21:34
Ktos mnie tu zdekonspirowal a ja taki tajemniczy nick sobie wymyslilam
Dzieki, Gosia, upal Was chyba wystraszyl, co? Bylo po prostu upiornie goraco a my dzisiejszy start zaliczlysmy gdy slonce bylo w zenicie.
Czasem sie tu pojawiam, od niedawna w sumie, probuje zachecic labkowiczow do sportu. Moze uda mi sie kogos zwerbowac??
A tak nawiasem - czy juz przyszedl na swiat wasz przyszly malutki tollerek?
Mój labrador: Dancer & Fire-Retrievery z Nowej Szkocji Pomogła: 29 razy Wiek: 30 Dołączyła: 16 Sie 2005 Posty: 2512 Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-25, 22:02
cc704 napisał/a:
Ktos mnie tu zdekonspirowal a ja taki tajemniczy nick sobie wymyslilam
Dzieki, Gosia, upal Was chyba wystraszyl, co? Bylo po prostu upiornie goraco a my dzisiejszy start zaliczlysmy gdy slonce bylo w zenicie.
Czasem sie tu pojawiam, od niedawna w sumie, probuje zachecic labkowiczow do sportu. Moze uda mi sie kogos zwerbowac??
A tak nawiasem - czy juz przyszedl na swiat wasz przyszly malutki tollerek?
Myślałam że zejdę- teraz chłodze się soczkiem
Jest trochę labkowiczów na pewno sportowogennych - trzeba tylko pokazywać że labek też chce i potrafi
A co do Tollerka- TO CZEKAMY. DZIŚ, JUTRO, POJUTRZE- mają być narodzinki. Trzymać koniecznie kciuki za chłopczyków!!
W avatarku mam natomiast nie swojego jeszcze, a dzieciaczka Foxowego, malutkiego