ok, proszę w takim razie o wynik testów i zdjęcia testerów
_________________ "Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim Psem. Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem. Będzie twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. Winien mu jesteś zasłużyć na to oddanie."
Opakowanie: trwałe – nie uległo zniszczeniu podczas przesyłki, estetyczne, przezroczyste – pozwala ocenić stan produktu, znajduje się na nim pełna i czytelna informacja o produkcie, w tym o dacie przydatności do spożycia – aż do stycznia 2017;
Wygląd – apetyczny;
Zapach – o ile można tak określić – miły, obawiałam się woni starego mięsa, a zaskoczył mnie aromat karmy dla psów + wędzonka; zapach był do zniesienia dla człowieka, a dla psa chyba bardzo pociągający – Gustaw długo jeszcze węszył w miejscach, gdzie kość dotykała podłogi, kanapy, koca;
Konsystencja – zwarta, noga się nie kleiła;
Skład – oprócz kości produkt składa się z kawałków mięsa i chyba skóry. Dokładny skład analityczny wyszczególniony jest na opakowaniu;
Smak – Gustawowi bardzo smakowało, już podczas robienia zdjęcia samego produktu skoczył i ukradł go z blatu, a potem zaniósł na kanapę – robi tak tylko z najcenniejszymi zdobyczami. Po 20 minutach zabawy i żucia Gustaw zjadł ok. ¼ nogi, reszta została schowana „na później”. Jakbym nie rozerwała opakowania, to mogłabym ją z powrotem zapakować. Pies po całym tym testowaniu padł jak nieżywy, a to u niego znak, że był skoncentrowany i zaangażowany wszystkimi zmysłami.
Starszy laborant Gustaw poleca kość kolegom i koleżankom oraz poleca siebie na przyszłość do kolejnych zadań!
Mój labrador: Chopper,ur.03.07.2007-24.05.2016;Hearty Biscuit John Cage,ur.2016 Pomogła: 53 razy Wiek: 44 Posty: 17236 Skąd: Pruszków
Wysłany: 2015-09-12, 11:27
Chopper tester NOGI WIEPRZOWEJ ALPHA SPIRIT również był zachwycony produktem.Czy z chęcią zabrał się za zjedzenie jej,no chyba tak,a oto dowód
potem już tylko wygladało to tak
Kosteczka zjedzona caluteńka,choć musiałam ją zabierać i dzielić na kilka dni,inaczej zjadłby w jeden .
Chopper poleca smaczną NOGE WIEPRZOWĄ ALPHA SPIRIT z czystym sumieniem
Mój labrador: Wena Pomogła: 13 razy Posty: 3383 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2015-09-14, 16:55
Wena jako tester:
kość wspaniale wygląda, i pachnie, przy przesyłce w kartoniku już wariowała tak ją czuła, nie jest bardzo twarda co jest pozytywnie na plus bo daje się oddzielić na części w naszym przypadku nie było możliwości podziału po kość poszła błyskawicznie do żołądka psa, polecam dla czworonogów, zdjęcia we wcześniejszym poście
"Noga wieprzowa Alpha Spirit" dzięki Czesiowi mieliśmy okazję wypróbować także zdajemy relację z konsumpcji;)
Ogromny plus za opakowanie gdyż pozwala na długie przechowywanie
Już w opakowaniu wygląda apetycznie a po rozpakowaniu kolejne miłe zaskoczenie, bardzo intensywny i miły zapach.
Uwaga, kość jest z kawałkami mięska!
Osobiście uważam, że warta polecenia!
Z tego co się zorientowałam występuje w 3 rozmiarach także można dostosować do wagi/wielkości psa
Od siebie chciałam jeszcze dodać, że wyzwanie do opinii było o tyle trudniejsze niż u pozostałych psich testerów, gdyż Lea ostatnio nie miała apetytu i jakiekolwiek smakołyki nie przemawiały do niej.
A tu proszę śpiąca na legowisku Lea, pobudziła się momentalnie! Zainteresowanie było ogromne.
Kość jadła około godzinki.