Mój labrador: Koks i jego brat jamnik Rocky:) Pomogła: 18 razy Posty: 4088 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: 2014-06-25, 13:03
Kochani, czy ktoś nie jedzie może na trasie Warszawa - Tychy? Prośba od znajomej:
Cytat:
Pilnie szukam transportu dla neurologicznej koteczki , koteczka ma odgryziony ogon i nie kontroluje czynności fiz , a jej pani jest w szpitalu z rozpoznaniem nowotwór rozsiany , dramatem jest nie tylko choroba ani ta kotka , ale tam jest ponad 20 kotów i psy , dziewczyny z Warszawy robia co mogą , sprawa jest świeża , ale i tak pewnie nie da sie wszystkich zwierząt uratować , ale ta kicia pampersowa ma najmniejsze szanse , błagam pomóż mi znaleźć jakiś transport
Mój labrador: Max Pomogła: 3 razy Wiek: 38 Posty: 1803 Skąd: Cz-ka-L-ny
Wysłany: 2014-06-25, 13:25
Dziewczyny zobaczcie-myślę,że dla Miśki się powinno udać https://www.facebook.com/...&type=1&theater
Cytuję:
Witam będę jechała tą trasą mogę zabrać jakiegoś bezdomniaka Powrót tego samego dnia tą samą trasą dokładnej daty nie znam ale najprawdopodomniej jest to przyszły weekend .Kontakt 509385134
Basiunia, dziękuję. napisałam juz do Pani. Podaje, że prawdopodobnie będzie jechała w przyszły weekend. Na 1 lipca zgłosił się Kajetan, wiec czekam na odpowiedź od Pani czy istnieje szansa na wcześniejszy transport.
Mój labrador: Famira i Lester Pomogła: 5 razy Posty: 1061 Skąd: Wodzisław Śl.
Wysłany: 2014-09-30, 20:13
Ponieważ ws. transportu na trasie KRAKÓW - SZCZECIN nic nie ruszyło, bardzo proszę o banerek - napisik dla niego.. Chłopak jest po amputacji kości udowych, ma zaniki mięśni i przykurcze w łapkach, no i ...CZEKA NA NIEGO DOM!!!
Mój labrador: Chopper,ur.03.07.2007-24.05.2016;Hearty Biscuit John Cage,ur.2016 Pomogła: 53 razy Wiek: 45 Posty: 17236 Skąd: Pruszków
Wysłany: 2014-10-01, 08:21
eryfka napisał/a:
Ponieważ ws. transportu na trasie KRAKÓW - SZCZECIN nic nie ruszyło, bardzo proszę o banerek - napisik dla niego.. Chłopak jest po amputacji kości udowych, ma zaniki mięśni i przykurcze w łapkach, no i ...CZEKA NA NIEGO DOM!!!
a nowi właściciele nie mają możliwości pojechania po chłopaka?