Mój labrador: Harry (Wilcze Ługi) Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Posty: 3390 Skąd: Wołomin
Wysłany: 2011-03-30, 18:01
niesiul, będziesz później z rolką papieru toaletowego na Allegro sprzedawała?
Ja składałem po 4 bilety na każdy mecz: dwa w Warszawie (w tym mecz otwarcia), jeden w Gdańsku i jeden we Lwowie
_________________ "Czasem kompleksy biorą górę nad rozsądkiem.
Ale twoje porażki z sobą, to nie jest mój problem."
Eldo - Granice
Mój labrador: Harry (Wilcze Ługi) Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Posty: 3390 Skąd: Wołomin
Wysłany: 2011-03-30, 18:12
niesiul, jak będą bilety to się znajdzie wiele osób żeby się do nich przytulić Mój brat też aplikował, więc może być ciekawie. Ja jak już mi się uda wylosować to na pewno będzie to jeden bilet do Lviva
Eldo - Granice
Wysłany: 2011-03-30, 18:24
niesiul, na bilety będziesz miała tylu chętnych że nie warto odpuszczać, ja gdzie bym nie wylosował to te bilety biorę. Do każdego z tych miejsc pojadę, a jak nie to się opchnie
Eldo - Granice
Jak oceniacie wczorajszy wybór najlepszego piłkarza? Jak dla mnie ani Messi, ani CR7 nie zasłużył na Złotą Piłkę. Neymar tak właściwie też nie wiem dlaczego był w top 3. Chyba tylko dlatego, że te nazwiska "musiały" się tam znaleźć.