Mój labrador: Fido Pomógł: 18 razy Posty: 21099 Skąd: Piła
Wysłany: 2010-06-11, 09:40
dzionga napisał/a:
Hiszpania będzie nie tylko mistrzem europy,ale także świata
Takie jest moje zdanie
I to jest piękne w Mundialu ... Przez ponad trzy tygodnie gromadzi i jednoczy kibiców różnych nacji i maści
Ja od wieku szczenięcego zawsze: Argentinna
Ach ten Kempes, ach ten Ardilles, Ach ten Diego ... Leo do boju
Obawiam się Włochów, szczerze Mówiąc Ta Twoja Hiszpania też będzie groźna, Arkowa Brazylia. Zupełnie tym razem wykluczam z walki o laur Niemców, o krok są tym razem z tyłu (wiadomo, mówi się wszyscy grają a niemcy i tak wygrywają Nie tym razem)
Anglicy takiej paki nie mają na mistrza. Groźna będzie Afryka, ale tu nie jestem jeszcze zdecydowany powiedieć, która z jej drużyn będzie najmocniejsza tym razem, może Najdżiria, po meczach grupowych się okaże
ja byłem na dwóch mniejszych rangą imprezach:
2004 ME w Portugalii
2008 ME Austria/Szwajcaria
super wspomnienia ale nie ukrywam, że Portugalia to coś niesamowitego. Pamiętam to jak dziś 24 czerwca 2004, mecz Portugalia Anglia ćwierćfinał. Miałem szczęście bo udało mi sie zdobyć bilet na mecz w Lizbonie. To mój niezapomniany najlepszy mecz jaki oglądałem. Po 90 minutach 1-1, po dogrywce 2-2, aż rzuty karne musiały rozstrzygnąć wynik. Nie musze chyba pisać kto je wygrał...Portugalle oszalało... szoda mi było trochę Anglików, choć nie przepadam za nimi. Ale naprawdę to był mecz życia który na zawsze pozostanie w mojej pamięci.
A jeśli chodzi o ostatnie Euro w Austrii/Szwajcarii to szczerze powiem nie wiem co napisać, bo moim zdaniem było strasznie nudne i słabe. Ale to moje odczucie.
A teraz będziemy mieli zupełnie inne widowisko w wykonaniu najlepszych drużyn Świata w tym wiecznie spragnionych sukcesów krajów z Afryki...
będzie się działo....
_________________ Arek & Vini Szczęsliwy labrador to dwa labradory....
Mój labrador: Coffee [i] Pomógł: 13 razy Wiek: 45 Posty: 4639 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-11, 11:47
a jakie meczyki są jutro? areczek, może wpadniesz do mnie na wieczorny meczyk na balkon, zapewniam schłodzonego Zinfandela, inne napoje oprócz wody (niegazowanej) we własnym zakresie
areczek, może wpadniesz do mnie na wieczorny meczyk na balkon, zapewniam schłodzonego Zinfandela, inne napoje oprócz wody (niegazowanej) we własnym zakresie
bardzo dobra myśl
_________________ Arek & Vini Szczęsliwy labrador to dwa labradory....
Ja to w ogóle jestem ciekaw czy w TVP da się te mecze oglądać (a raczej "słuchać").Komentatorzy z Dariuszem Sz. na czele znowu będą pierdoły opowiadać, no i te murzyńskie trąbki! Ciekawe czy to się da wytrzymać bez browara?!