Mój labrador: Panda
Wysłany: 2009-11-03, 07:53 Labki w filmach
Ostatnio pierwszy raz obejrzałem film "Marley i Ja" (ang. "Marley & me" - tak jakby ktoś nie wiedział ) i Asia, która zresztą dla mnie go znalazła zaproponowała, żeby tu umieścić post, w którym będziemy sobie polecać ciekawe filmy z labkami, lub innymi psami.
Jeśli ktoś nie widział tego filmu, to polecam, powiem wam, że jak zobaczyłem co szczeniak wyczynia, to mi się śmiać chciało ile w tym prawdy - może przejaskrawionej, ale fajnie pokazanej
ktoś widział inne filmy z labkami chwalić się, ale już !!
Mój labrador: Panda
Wysłany: 2009-11-05, 15:03
W zasadzie to mnie bardziej chodzi o filmy, gdzie psy są bardziej przybliżone do 1 planowej roli, ale też nie chce jakichś tam bajek.
np. bethowen (czy jak się to pisze) - bernardyn
myślę, że sporo jest filmów i to całkiem dobrych więc dajcie jakieś tytuły, sami zobaczcie to co nie widzieliście, a może znajdziemy jakieś fajne filmy i zrobimy taką małą top listę
za wiki:
byly trzy psy - 'Trymer, Spik, Atak', poza tym:
'W dziejącej się nad syberyjską rzeką Ussuri części pierwszego odcinka "Załoga" Szarik jest jeszcze szczeniakiem. W scenie z tygrysem jego rolę gra szczeniak jamnika szorstkowłosego lub spaniela. W scenie w chacie myśliwskiej Szarikiem jest inny pies - nie jest to ani szczeniak owczarka niemieckiego, ani jamnika, ani spaniela.'