Oddam Labradora - psa w dobre ręce. Piesek 12 kwietnia skończy 4 lata. Umie podstawowe komendy i bardzo szybko się uczy. Nigdy nie mieszkał w mieszkaniu więc najlepszy dla niego będzie dom z ogrodem, w którym będzie szczęśliwy. Uwielbia zabawy z dziećmi. Jest całkowicie zdrowy, posiada wszystkie niezbędne szczepienia (książeczka zdrowia). Więcej informacji podam pod nr GG lub telefonu.
tel. 784 666 002
Sieradz
Oddam 8- miesięczną, czarną suczkę rasy labrador
odpowiedzialnej osobie, posiadającej dom z ogrodem i dysponującej czasem dla psa.
Pies ma aktualną książeczkę szczepień, jest zdrowy, radosny i łagodny.
tel. 669 883 028
Z powodów rodzinnych oddam pięcioletniego labradora (bez rodowodu).Pies jest zaszczepiony.Jest to dobrze ułożony i mądry pies.Chciał bym aby nowy właściciel miał domek,lub możliwość wyprowadzania w teren,aby pies się wybiegał.
Witam oddam w dobre ręce 4 letnią suczkę Labrador bez rodowodu. Suczka jest wysterylizowana i posiada książeczkę z ważnymi szczepieniami. Niestety jestem zmuszony ją oddać ponieważ ma obsesje na punkcie kur które hoduje. Poza tym jest bardzo sympatyczna i lubi dzieci. Proszę dzwonić na maile mogę odpowiadać z opuźnieniem
Ogłoszenia nie ma-przynajmniej mnie ono się nie otwiera. O co chodzi z naszą WILD HONEY Leminscatus?? Bo nie widziałem ogłoszenia, więc nie wiem czemu o Doris (tak ma na imię) coś tu się pisze??
Tym bardziej jestem ciekaw o jakim gratisie piszecie?? Bo, jeżeli u nas ktoś kupuje szczeniaka to jedyny gratis jaki my dajemy to wyprawka z Canivery, bo tą karmą żywimy nasze sunie. Nie wiem czy to jest ta "żenada"???