Jesteśmy na forum już jakiś czas,
ale nie było jakoś czasu żeby wrzucić fotosy mojego ciapka!
Czas to nadrobić...bo,aż wstyd...takie zaniedbanie
a oto i Ja-Apis...1szy dzień w nowym domciu(27.09.08)
...moja kołderka...
plener...
mała sesyjka z pańcią...na wiosennym spacerku o 4AM('09)...
kumpelki z podwórka (Lara&Deisy)
"(...)moja mała Blondyneczko,czy Ty o tym wiesz?!(...)"
nasz fotelik
[ Dodano: 2009-07-30, 05:15 ]
strasznie little te fotki
z góry przepraszam,ale złą str.z hostingiem wybrałam
biorąc pod uwagę,że jest 5 am,a Ja nie spalam anii minuty
zostanie tak jak jest
kolejne będą BIG!
Pozdrowionka!
hmm..zaczynam działkową imprezke,tandetne towarzycho...zero awangardy tylko Ja mam kolczyki w stylu hipi:pada:
...dwa kielichy "wody",kawał drewienka...kęs karkówki i po Mnie kto by pomyślał
[ Dodano: 2009-08-24, 07:19 ]
Czegóż się nie robi dla butelki
...opłacało się (chyba )
Moi przyjaciele....złodziejki-głupki fretki....
Kuba
oraz Koleś
....dobra,jakby co to wiecie gdzie Mnie szukać
rewelacyjne fotki piesiu ma super towarzystwo, przy jednym zdjęciu musiałam się dokładnie przyjrzeć Kubie, jest tak poplątany że ho ho miziaczki dla wszystkich zwierzaczków!
to fakt te frety są tak "poplątane",że nie wiadomo gdzie jest co(panowie poprostu lubią się odurzyć widać czym)
ale one w pojedynkę i do tego śpiące to pikuś...
bo jak tylko ok.8AM wypuszczę z kojców moje aniołeczki (syn 5l. córka 2,5)..plus Jajuś(Apis)
...dodać szczyptę "Men in black"(Ci panowie w goglach zdj.powyżej)...na dokładkę głupole po nocce z nosem w tył..ach(czyli nadal na bani )...Nooo i gwózdz programu MAMUSIA PATUSIa z ADhD..zwana przez domowników ELWIRKĄ(z tunków)nie wiedzieć czemu ... to mamy z domu coś w rodzaju martixa tylko trochę szybciej akcja się rozwija
dziekujemy za miłe komenty...jak przestaniemy tak dużo przejadać to może dorobimy się lustrzanki i rzucimy więcej jpg-ów.Buziory....