Wysłany: 2010-09-04, 12:26 jaki jest koszt sekcji zwlok?
Witam, interesuje mnie koszt sekcji zwlok psa. Moj weterynarz (przez ktorego prawdopodobnie mógł umrzeć mój pies ) powiedział że jest to koszt rzędu ok 5 tysiecy. Czy naprawdę aż tak dużo?
Mój labrador: Hermiona & Fiona & Love Pomogła: 33 razy Posty: 7146 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-09-04, 14:37
Nie mam pojęcia ale, weterynarz który ratował sunię mojej koleżanki, gdy mimo wszelkich starań sunia odeszła za TM sam postanowił zrobić sekcję .Nie mógł się pogodzić z porażką .
Zapytam w poniedziałek, jeśli płaciła to ile....
Mój labrador: Wena Pomogła: 13 razy Posty: 3383 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-09-04, 15:37
przepraszam że zapytam gdzie w tej chwili są zwłoki pieska, pytam bo czas chyba działa na niekorzyć, może coś przeoczyliście, może była jakaś ukryta choroba bezobiawowai teraz dopiero wyszła, dlamnie to szok tak z dnia na dzień
współczuję
Mój labrador: nie labki Nemo, Kerli + Najra Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Posty: 7273 Skąd: Dębica
Wysłany: 2010-09-04, 15:41
Wena napisał/a:
przepraszam że zapytam gdzie w tej chwili są zwłoki pieska, pytam bo czas chyba działa na niekorzyć, może coś przeoczyliście
psina już został pochowana, rozmawiałam coolka1148 na PW
_________________ Rób swoje jak najlepiej potrafisz. Kochaj swoich bliskich, przyjaciół, rodzinę i mów im, że ich kochasz. A jak przyjdzie koniec nie wpadniesz w panikę, bo będziesz wiedział, że dobrze przeżyłeś swoje życie. J.H.
dzięki wszytskim za zainteresowanie, jest sobota wieczór wiecn ie bardzo moge się zorientować u jakiegos weterynarza o to a ciekawi mnie bo weterynarz dio ktorego zawsze z Saszką chodziłam mi taka kwotę powiedziła jak pisałam - ale z innymi forumowiczami stwierdzilismy ze mógł to zrobić by odciągnąc od siebie winy jeśli pzrepisał jej zbyt silne tabletki ..
a sunia już jest pochowana.. w sumie juz nic nie da sie zrobić.... pusto w domu , całkiem inaczej... dla mnie to ogromna tragedia i strata
[ Dodano: 2010-09-04, 19:26 ]
a i to mój numer GG : 2514427 , e-mail: nataliakukla8@gmail.com